Google Maps Embed

N211

Wil je alvast kijken wat dit voor je reis betekent?

Zet de datum van de weekendafsluiting (tussen vrijdag 5 juli 22.00u tot maandag 8 juli 04.00u) in het navigatiesysteem en bekijk jouw (alternatieve) reismethoden!

Omleiding & afsluiting

Weekendafsluiting 5-8 juli
Om de N211 Wippolderlaan veilig te houden, wordt deze in het weekend van 5 juli t/m 8 juli in beide richtingen afgesloten en opnieuw geasfalteerd. Tegelijkertijd wordt er voor de reconstructie van de N211 Wippolderlaan een duiker (een ondergrondse doorgang voor water) aangelegd onder de Wateringveldseweg. Daarom zijn de volgende wegen dat weekend afgesloten:
- N211 Wippolderlaan van vrijdag 5 juli 22:00 t/m maandag 8 juli 04:00;
- Wateringveldseweg van vrijdag 5 juli 10:00 t/m maandag 8 juli 04:00.

Deze werkzaamheden worden in het weekend uitgevoerd, zodat op werkdagen de weg open kan blijven voor het verkeer. Weggebruikers, bewoners en bedrijven informeren we tijdig over de afsluitingen en omleidingsroutes.

Tijdens de weekendafsluitingen is de N211 Wippolderlaan tussen de A4 en de Erasmusweg in beide richtingen afgesloten. Nood- en hulpdiensten mogen de werkzaamheden op de N211 Wippolderlaan passeren. De bus 37 rijdt tijdens het weekend van 5-8 juli 2024 niet de normale route; dan kan de bus niet langs de werkzaamheden rijden i.v.m. het asfalteren van de weg.

Wat wordt er gedaan?

De N211 Wippolderlaan is een belangrijke verbindingsweg tussen Greenport West-Holland en Den Haag Zuidwest. De N211 wordt - tussen de A4 en de N222 - ingrijpend aangepast, zodat het verkeer hier in de toekomst beter kan doorrijden.

De weg tussen de A4 en de N222 wordt verbreed van 2x2 naar 2x3 rijstroken. Bij de Laan van Wateringse Veld en de N222 (Westlandroute) komen ongelijkvloerse aansluitingen. Met de aanpassingen aan de N211 Wippolderlaan kan het verkeer op de N211 en N222 in de toekomst beter doorrijden. Daardoor verbeteren de bereikbaarheid en de leefbaarheid in Westland en omgeving. Hierdoor draagt de reconstructie bij aan een bereikbaar en krachtig Zuid-Holland.

Wat is het reisadvies tijdens de afsluitingen?

De N211 Wippolderlaan is een drukke weg, dat geldt ook voor de omliggende wegen. Het advies is om tijdens deze weekenden zoveel mogelijk gebruik te maken van alternatieve vervoersmiddelen, zoals de fiets of het openbaar vervoer. Moet je de auto gebruiken, houd dan rekening met grote verkeersdrukte en bekijk voor vertrek de verkeersdrukte via een routeplanner of navigatieapp.

Planning N211 Wippolderlaan

  • 2020 - 2024: Ruimtelijke procedure (omgevingsvergunning)
  • Augustus 2023 - voorjaar 2024
        o Voorbereidende werkzaamheden, o.a. verleggen kabels en leidingen, het kappen en planten van bomen
  • 22 maart 2024: Start reconstructie N211 Wippolderlaan
        o Het gaat om een weekendafsluiting en omleiding
  • Medio 2027: Reconstructie N211 Wippolderlaan gereed

*De planning is onder voorbehoud.

TEXT

TEXT

Button Text
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Meer informatie

Op de website www.n211wippolderlaan.nl vind je meer informatie over het project, de werkzaamheden, de weekendafsluitingen en omleidingen. Daar kun je je ook aanmelden voor Nieuwsalerts en de BouwApp, zodat jullie op de hoogte blijven van (toekomstige) ontwikkelingen en reisinformatie.

Reconstructie N211 Wippolderlaan - Visualisatie

Voor het verbeteren van de doorstroming van het verkeer, wordt de N211 Wippolderlaan tot eind 2025 ingrijpend aangepast. Volg de virtuele tour voor een indruk van de bestaande én toekomstige situatie.

Meer weten? Neem contact op!

Chatbot

Live chat

Heeft u een reisadvies nodig of heeft u een vraag?


Stel een vraag via whatsapp en krijg een reactie over de voortgang, de geplande werkzaamheden, afsluitingen, de omleidingsroutes, de verwachte (verkeers)hinder of alternatieve vervoersmiddelen.

Hierdoor bent u vooraf altijd op de hoogte om uw reis af te stemmen en voorkomt u verrassingen!

Whatsapp

Begin nu met praten!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

N237

Heeft u een reisadvies nodig of heeft u een vraag?


Stel een vraag via whatsapp en krijg een reactie over de voortgang, de geplande werkzaamheden, afsluitingen, de omleidingsroutes, de verwachte (verkeers)hinder of alternatieve vervoersmiddelen.

Hierdoor bent u vooraf altijd op de hoogte om uw reis af te stemmen en voorkomt u verrassingen!

Whatsapp

Begin nu met praten!

Wat wordt er gedaan?

Vanaf maandag 8 mei tot en met vrijdag 29 september 2023 voert Mourik Infra B.V. in opdracht van de provincie Utrecht groot asfaltonderhoud uit aan de Amersfoortseweg (N237) tussen Zeist en Soest, vanaf de kruising met de Nieuwe Dolderseweg/Zandbergenlaan (N238) in Huis ter Heide tot en met de kruising met de Van Weerden Poelmanweg (N413) in Soesterberg.

Wat is het reisadvies?

Groot onderhoud is noodzakelijk om de wegen in een goede en veilige conditie te houden. Tegelijkertijd wordt een aantal wegaanpassingen uitgevoerd ter verbetering van de verkeersveiligheid. De werkzaamheden worden gefaseerd uitgevoerd om de hinder zoveel mogelijk te beperken. In augustus en september zijn er een 3-tal weekendafsluitingen waarbij de N237 is afgesloten voor het verkeer.

De afsluitingen, omleidingen en bereikbaarheidsmaatregelen zijn op te vragen via onderstaande WhatsApp knop, hier is eveneens de mogelijkheid voor het stellen van overige vragen.

Meer weten?

Ga naar de bouwapp!

Plan je reis

Heading